RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Curs Green Belt - Lean Six Sigma, iunie 2012

 

In luna iunie 2012 se va organiza un curs de pregatire pentru specialisti Green Belt - Lean Six Sigma, adresat tuturor celor care vor sa descopere un mod nou de viata, mai simplu, dedicat imbunatatirii continue, nu numai in activitatea profesionala curenta, dar si in orice alt domeniu de activitate umana, sociala sau chiar personala.
Participarea la acest curs permite înţelegerea principiilor, conceptelor şi instrumentelor pe care se bazează Lean Six Sigma şi exersarea aplicării acestora, pentru identificarea pierderilor înglobate pe fluxul de proces şi a posibilelor soluţii de îmbunătăţire necesare. La finalizarea acţiunii de formare, fiecare participant va putea:
-        Să înţeleagă principiile şi conceptele Lean Six Sigma, rolurile unui Green Belt în   echipa de îmbunătăţire
-          Să utilizeze metodologia Lean Six Sigma şi DMAIC pentru îmbunătăţirea proceselor
-          Să utilizeze instrumente specifice Lean
-          Să planifice etapele unui proiect de îmbunătăţire.
Curs este unul deschis, în grup de 20 cursanţi, cu o durata de 70 de ore / 10 zile de curs / 2 săptămâni. Cursul se va desfăşura în două module de câte o săptămână de pregătire intensivă (full-day). Primul modul se finalizează cu un examen şi cu obţinerea nivelului de „Yellow Belt" (LSS-YB). Al doilea modul se finalizează cu un examen final şi cu obţinerea nivelului de „Green Belt" (LSS-GB). Cele 2 module pot constitui punctul de plecare pentru atingerea nivelului de „Black Belt" şi apoi de „Master Black Belt".
Se organizează două serii, în următoarele perioade:                              
Seria 1, într-o staţiune montană                   Seria 2, Bucureşti
Săptămâna 1: 04 - 08 iunie 2012                   Săptămâna 1:   18 - 22 iunie 2012
Săptămâna 2: 11 - 15iunie 2012                    Săptămâna 2:   25 - 29 iunie 2012
Notă: Adresa exactă a locului de desfăşurare va fi comunicată în timp util participanţilor înscrişi la fiecare serie.
Pentru inscriere sau informaţii suplimentare, persoana de contact , Cristina Muşat – 0745252428, http://www.leanblog.ro   sau http://www.leansixsigmablog.roinfo@philean.ro.
 
website realizat de DOW MEDIA